Kauppa

Kaikki mitä tarvitset

Oletko kyllästynyt hengettömien kauppaketjujen yksitoikkoiseen tarjontaan ja olemattomaan palveluun? Tule Laivurin Valintaan ja aisti pienen kivijalkakaupan kotoisa tunnelma. Me vaalimme vanhaa lähikauppakulttuuria monipuolisessa puodissamme keskellä Eiraa. Palvelemme teitä asiantuntemuksella ja lämmöllä joka päivä aamuseitsemästä iltayhdeksään.

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset niin arkeen kuin juhlaan!

Sesonki

Satsaamme sesonkiin, koska raaka-aineet ovat parhaimmillaan satokausiensa aikana. Kasvikset ja hedelmät ovat maukkaita, värikkäitä ja tuoreita. Sesongin mukaiset tuotteet tukevat myös meille tärkeää ekologisuutta. Olemme erikoistuneet erilaisiin luomutuotteisiin, paikallisten tuottajien tarjontaan ja  riistalihaan kuten poroon. Meiltä saat laatua ja parhaita tuotteita stadilaisilta toimittajilta hummuksesta italialaisiin erikoisjuustoihin ja tuorepastoihin.

Kuinka voimme olla avuksi

Kun juhlasi vaatii parasta tai arkesi vaihtelua, valikoimamme ja henkilökuntamme on tukenanne.

Meitä saat kaikkiin budjetteihin sopivan vaihtoehdon. Tarvittiin sitten edullista ja helppoa tai kalliimpaa ja korkeatasoista.

Toimimme vuosien vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella.

 

Retkelle, Juhliin, Illalliselle

Meiltä saatte sopivat tuotteet ja näkemyksellisen menun juhlan tai illallisen onnistumiseen. Oli kyseessä syntymäpäivät tai romanttinen illallinen, Laivurin Valinta palvelee luovasti ja luotettavasti toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Käänny puoleemme, kun haluat luoda tyylikkään tai omaperäisen kokonaisuuden. Autamme ammattitaidolla niin suunnittelussa kuin toteutuksessa.

Yritys ja yksityisasiakkaat

Tarjoamme palveluja sekä yksityisasiakkaillemme että yrityksille. Pieni tai suuri tilaisuus, me autamme. Ammattitaidollamme varmistamme, että asiakkaan vaativatkin toiveet toteutuvat.

Meiltä on saatavilla kaikkiin budjetteihin sopiva vaihtoehto: edullista ja helppoa tai hieman kalliimpaa ja fiinimpää. Erikoistuotteistamme löydät varmasti mieleisesi. Tarvittaessa osallistumme suunnittelusta toteutukseen, asiakasta kuunnellen.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan!

Valikoima asiakkaan ehdoilla

Valikoimme tuotteitamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja kuuntelemme ehdotuksia ja toiveita herkällä korvalla. Voit vinkata meille lähitoimittajan, jonka haluaisit valikoimaamme. Haluamme olla juuri Sinun kauppasi.

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä!

Löydä meille